top of page

Le Logis d'Azé

We hebben het genoegen u in een groot wijnmakershuis te ontvangen met het prachtige dak dat zo typisch is voor deze regio...

De "Logis d'Azé" werd opgericht in het hart van een dorp dat ideaal gelegen is, namelijk op 15 minuten van Mâcon, 12 minuten van Cluny en 10 minuten van de autosnelweg A6.

Azé is een zeer levendige gemeente, gesitueerd te midden van de wijnstreek, en heeft ook allerlei handelszaken (dokter, verplegers, tabak, kruidenierswinkel, bakkerij, slagerij, apotheek, bar, restaurant) 

Er zijn grote wandelingen mogelijk, te voet, per fiets of te paard, met ons huis als startplaats, waardoor u onze charmante regio helemaal kunt ontdekken.

Het zwembad, de tennisclub en de paardenmanege bevinden zich in de buurt van ons charmeverblijf.

De kamers zijn zeer ruim en de prachtige houten dakconstructie, die hier en daar ook zelfs zichtbaar is, vertelt de rijke geschiedenis van het huis en de toenmalige bouwers.

4 grote kamers werden in 2015 ingericht (waarvan één familiekamer voor een koppel met drie kinderen) en deze zorgen voor alle comfort (douche, wastafel, afzonderlijk toilet in elke kamer).

 

Wij kunnen met plezier ook paarden stallen.

Andere dieren worden wel niet toegelaten.

bottom of page